Gözlem Geceleri - V

Merkezimiz, “İstanbul Üniversitesinden Gökyüzüne Açılan Pencere: Astronomik Gözlemler ve Seminer Etkinlikleri” isimli etkinliğimizin beşincisini 26 Ocak 2018  tarihinde, Fen Fakültesi Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümü'nden Astronom Dr. Korhan F. Yelkenci, Fen Fakültesi Amatör Astronomlar Kulübü öğrencileri, kısmi zamanlı öğrencilerimiz ve merkezimiz personelinin desteği ile başarıyla tamamlamıştır.

İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi E.C.A. Planetaryumu'nun açılışının ardından üniversitemiz Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünün desteği ile kısa sürede duyurduğumuz etkinliğimize halkımızın desteği sevindirici olmuş ve etkinliğimize 100'den fazla kişi katılmıştır.

İstanbul Üniversitesi olarak topluma öncülük etme ve aydınlatma misyonumuzu gerçekleştirmeye devam edeceğiz.

23 Şubat 2018 tarihinde düzenlenecek Gözlem Geceleri – VI etkinliğimizde; ilgi çeken güncel konular ile ilgili konuşmalar, planetaryum gösterimi, tarihi kubbe ile birlikte müze gezisi ve hava açık olduğu sürece gökyüzü gözlemlerinde görüşmek dileğiyle.