26. Mayıs Etkinliği

Değerli İlgililerimiz,

Belediyelerinizin, organizasyonlarınızın, bilgi evlerinizin, okullarınızın, çocuk ve gençle ilgili tüm birimlerinizin, hatta çocuk esirgeme merkezlerinizin ilgililerini ve çocuklarını, gençlerini hatta halkımızı 3-4-5 Mayıs 2017 tarihlerinde İstanbul Üniversitesi'ne davet ediyoruz.

Bu yıl 26 senedir düzenli olarak gerçekleştirilmekte olan "Mayıs Şenliği" adı altındaki "Gökyüzü Gözlem Şenliği"; İstanbul Üniversitesi'nin Beyazıt Kampüsündeki tarihi bahçede ve bahçe içerisindeki Yepyeni Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümü ve İstanbul Üniversitesi Gözlemevi Uyulama ve Araştırma Merkezinin desteği ile Amatör Astronomlar Kulübümüzce gerçekleştiriliyor.

Ekteki çok zengin ve eğlenceli - eğitici programımızı üç gün boyunca sabah 10:00'dan - akşam 23:30'a kadar keyifle takip edeceğinizi umuyoruz.

Etkinliklerimiz ücretsizdir.

Misafirlerimizi getireceğiniz araçlar Beyazıt Kulesinin yanına kadar ulaşıp, hemen etkinlik alanına yolcularını bırakabileceklerdir.

Metro ile gelişlerde Vezneciler İstasyonuna 10 dk yürüme mesafesindeyiz.

Tramvay ile gelişlerde Beyazıt istasyonundan 10 dk yürüme mesafesindeyiz.

Etkinlik afiş/programı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi önüne kadar gelen araçlar için araç ulaşım haritası ekte verilmektedir.

Bölüm binasında wc, otomatik yiyecek - içecek makineleri, bahçede kantin ve olanaklar ölçüsünde misafirlerimize ikramlarımız mevcut olacaktır.

Bölüm binamız engelsiz bina olup WC olanakları da dahil, engelli vatandaşlarımızın erişimine de uygundur.

Sizleri -çeyrek yüzyıllık- bu eğlenceli bilgi ve gözlem etkinliğine bekliyoruz.

arac-ulasim-haritasi

mayis-etkinligi-afisi-2017