Gözlem Geceleri – XIII

Merkezimiz, “İstanbul Üniversitesinden Gökyüzüne Açılan Pencere: Astronomik Gözlemler ve Seminer Etkinlikleri” isimli etkinliğimizin on üçüncüsü 30 Kasım 2018 tarihinde, Fen Fakültesi Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümü öğretim üyeleri Prof. Dr. Tansel Ak,  Prof. Dr. A. Talat Saygaç, Fen Fakültesi Amatör Astronomlar Kulübü öğrencileri, kısmi zamanlı öğrencilerimiz ve merkezimiz personelinin desteği ile başarıyla tamamlamıştır.

Üniversitemiz Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünün desteği ile kısa sürede duyurduğumuz etkinliğimize halkımızın yoğun desteği sevindirici olmuş ve etkinliğimize yaklaşık 110 kişi katılmıştır.

İstanbul Üniversitesi olarak topluma öncülük etme ve aydınlatma misyonumuzu gerçekleştirmeye devam edeceğiz.

08/12/2018